Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^.


vi kunde ha varit

Vi kunde ha varit hjältar.
Vi kunde ha varit de
som aldrig gav upp.
Vi kunde ha varit dem
som förändrade.

ordningen, världen, stjärnorna

Vi kunde ha varit
Vi kunde ha vartit de
som vågade gå mot.
Vi kunde varit dem
som aldrig.

följde, höll med, blev.

Vi kunde ha varit...

vi



kunde



ha




varit



vi



kunde



inte




Fri vers av sachie
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie