Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 november 2006


jag är mörkrädd (precis som du)

sara, varför minns inte du som jag
första gången vi möttes
jag dansade mig omkull för dig
sex år ung

du har lärt mig allt du kan
men vet du en sak
jag är inte färdiglärd ännu


sara, varför släppte du taget
trotsade dina ord, dina lagar
som jag alltid följt
i dina fotspår

jag har alltid sett upp till dig
men vet du en sak
du finns inte längre att se på


sara, varför är du borta för tidigt
du tog dina drömmar och försvann
ur vårat liv
mitt liv

sara, för mig var du självklar




Fri vers av underdos
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-05-22 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underdos
underdos