Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juhani


än finns det hopp

när syret sedan länge tagit slut
varenda andetag varit en kamp
(håll dig vid ytan, fortsätt försök)
då återvänder vindarna

man har sagt att
efter regn kommer solsken
(tvätta bort alla minnesbilder)
nog bländade du mig allt

under min fridfulla ocean
av stormiga påslakan
(jag lever för dig, mer än någonsin)
så rinner glädjen längs kinderna

med en nyfunnen livskraft
så håller jag om dig som aldrig förut
(jag älskar dig, glöm aldrig det)
och önskar att tiden ska stanna

för aldrig vill jag släppa taget
och återgå till det som en gång var




Fri vers av underdos
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-05-22 22:27



Bookmark and Share


  noemi nygard
den är fin..djup
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

underdos
underdos