Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En summa av

Du fick en brytning
utan rad

kanske råd
hade hjälpt

kanske tårar
hade lättat

Nu är tyngden
summan av
händelserna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-23 21:02



Bookmark and Share


    lillapoeten
Ohh, såå fint! *applåd*
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan