Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


vandring

har aldrig sovit så gott som när jag inte borde
en själ bland andra vilsna själar
och blodfattiga blåfläckiga händer som tar sig in under resårbanden

längs alléer
i skuggor av skam
sitter jag och
ritar ringar på vattnet
på gator där villkor möts och förenas
där saker flyter samman
ritar jag ringar på vattnet
i skuggor av skam




Fri vers av BaraOrd
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-05-24 10:16



Bookmark and Share


  wayward - taiga
du är begåvad - det har jag alltid tyckt!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd