Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 264 Filmen mitt liv





Livet är en film
som går till överdrift

exempelvis
när en måste klä sig
som till maskerad
för att smälta in

och samtidigt
vara i behov av att behålla
sitt individuella jag




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP