Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla bär ett yttre skal..


En Hundradels Sekund

Det tog sin tid
att finna dom som slåss
för det dom egentligen är.

Det tog sin tid
att lita på dig.

En hundradels sekund.
En tusendels sekund.

Nu vet jag vart du står.




Fri vers av Johan Hargne
Läst 623 gånger
Publicerad 2007-05-24 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne