Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det jag vill

Detta är första dagen vi möts
efter den dagen då vi söp,
kommer du någonsin att minnas?
Och tråden den är så jävla skör,
jag lyckas vara den som förstör
även fast du tyckt om mig.

Du har ingen aning om hur det skär,
jag har bara varit den jag är.
Hur kan det vara underbart naivt,
när jag bara visar dig mitt liv?

Allt det jag vill är att du förstår mig,
allt det jag vill är att du förstår mig.

Jag har inga tankar kvar,
allt jag har är det jag har spart,
kommer vi någonsin träffas?
Och vägen den känns så jävla brant,
en oförglömlig sommarhand
under den vita tröjan.

Du har ingen aning om hur det skär,
jag har bara varit den jag är.
Hur kan det vara underbart naivt,
när jag bara visar dig mitt liv?

Allt det jag vill är att du förstår mig,
allt det jag vill är att du förstår mig.




Fri vers av Johan Hargne
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-05 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne