Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemi

Du står i ditt hörn,
dina läppar luktar kemi,
sånt lägger du dig aldrig i.

Du går härifrån,
i din högerhand ligger en kniv.
sånt lägger dom sig aldrig i.

Du himlar med din blick,
framför sängen ser du ett hav,
du säger: "det är dags att ge sig av".

Du går ned på knä,
ditt liv luktar kemi,
men sånt lägger man sig inte i.


Tänk om jag var du,
vilken underbar flykt.

Tänk om du var jag,
jag undrar vad jag minns.

Tänk om allt det här,
var du och jag.




Fri vers av Johan Hargne
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne