Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamade dansörer spränger gränser

Jag vill
skriva dikter
som får dit morgongrus
i ögonen
att förvandlas till
1000 sandlådor
med magiska sandslott

Jag vill skriva dikter
som får hjärtan att
bulta
kön att fuktas
och förlamade
att dansa

Jag vill skriva dikter
som
får dig att
se på mig med beundran i blicken

dikter som spränger gränser
och desarmerar minor

Jag vill skriva dikter

men nu måste jag

till


jobb




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-05-25 06:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Beundran -javisst. Mycket vilja att skriva - kul.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan