Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lac d\'Azur

din brist på telefon nummer blir
till ett hemmasnickrat moln
på min alldeles azurblåa himmel
som en bergssjö i alperna
dit en klass badade för länge sedan
kom med mig då




Fri vers av sångfågeln
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-05-25 13:35



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Ja men se där kom det hemmasnickrade molnet :)
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

sångfågeln