Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snook

att skriva nu drar upp tårar från djupet
jag kommer ihåg alla somrar och vintrar
i en sjö eller en vak med isbjörnen
internet poesi är bortkastad tid
\"men då slösar vi bort våra liv\"
som att sampla för man inte lärt sig spela själv




Fri vers av sångfågeln
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-05-25 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sångfågeln