Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukostcocktail i det blå...

 

 

En kopp kaffe och en cigg

hälsans linje äter skumgummifrallor

tvenne försök

leder till stressrök

som ett spår genom lägenheten

 

jo sanningen är en

men jag en annan

som blandar frukostcocktail

och toppar den med ett

yrvaket trollikt leende

 

blandar igen

och ger mig

 

 

en överdos

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 17:07



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
De kan va luriga di där små...
lätt att åka dit och bli/blå beroende;)
2007-05-25

  PPQ
gillar stilen ....lite härlig rok n roll känsla....
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt