Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resfeberrik...

 

 

den resa

över dalar

igenom ditt landskap

över dina höjder

är den resan

jag inte kan beställa

 

endast önska

få göra

 

med dig

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-25 20:48



Bookmark and Share


  sol
okommenterad?
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt