Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontröst

Så skönt att känna

din varma mage

när koltrasten och väckarklockan

tävlar om uppmärksamhet

och klockan bara är fem

och jag inte vill gå upp

då ger din varma mage

en glädjekick

och ett löfte

att vi ses

i kväll




Övriga genrer av aniara
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-25 21:12



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Älskar när texter \"flyter\" från början till slut.
Det tycker jag att denna gör och så trösterika ord...
Ett mjukt uppvaknande till en ny dag med en längtan att få uppleva detta om och om igen.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara