Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg minns du?



Jag hade kjol

och dina ögon glittrade

kärleksfilten i solstrimman på golvet

havskräftorna och vinet

våra själars stämsång

så oändligt vackert'

det var där och då

det svåra blev så enkelt

och Lou Reed sjöng

perfect day

och vi drunknade i varandra

och du tog min hand

och ledde mig mot framtiden








Fri vers av aniara
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-16 20:12



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Åh. Det finns inget bättre än målande poesi så som du skriver!
2015-06-16

    ej medlem längre
Wow, så
underbart vackert, verkligen ...
2015-06-16

    joachimwilsson
Vackert. Tack för en nostalgisk resa som jag tror att alla som varit förälskade någon gång kan relatera till.
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara