Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När juldagsmorgon glimmat

När juldagsmorgon glimmat
och ljusen brunnit ut
När granen börjat barra
och skinkan tagit slut
Då finns du där i ny kalsong
och ny doft på luktevatten
och lockar mig till jullek
under täcket hela natten




Fri vers av aniara
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-01 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara