Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det sista lövet föll


När det sista lövet föll

och trädet stod helt naket

kikade hon genom gardinen

och suckade uppgivet

det drog genom fönstret

trappan knarrade

allting var så definitivt

definitivt slut

Hon drog fingrarna genom håret

stramade upp mungiporna

log för sig själv

nu är det bara jag kvar

och katten




Fri vers av aniara
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-30 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara