Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till den här texten av någon annans text härinne


Ett nej är alltid ett nej





Ett nej är alltid ett nej
har jag hört sägas någonstans
men det bryr sig väl ingen om
där ute i verkligheten?

ingen får begå brott
det är ju förbjudet i lagen
men bryr sig brottslingen om det?

tillfället gör tjuven
tillfället gör brottslingen
tillfället gör mördaren
men bryr sig tillfället om det?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-05-25 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP