Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck på läpparna..

* Du lämnade ett avtryck på mina läppar, fick mitt hjärta att slå dubbla slag.*

* Minnet av dina läppars beröring gör mig svag*

* I Mina ögon är du en underbar person*

* Men frågan är, vem är jag i dina ögon?!*




Fri vers av My name is
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-05-26 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My name is