Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min själ

Ditt namn
Förevigt inristat
I mitt hjärta

Din bild
Föralltid inramad
I mitt minne

Dina ord
Förevigt upprepandes
I mina öron

Din blick
Föralltid fångad
I mina ögon

Ditt jag
Förevigt älskad
I min själ




Fri vers av Tiger85
Läst 613 gånger
Publicerad 2005-05-10 20:08



Bookmark and Share


  Manal
vilken kärleksförklaring. vackert
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85