Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kan

Om du kan ta mig intill dig
hålla mig mot ditt bröst
Känna mina andetag
flämta i ditt öra
Vet du att jag lever

Om du kan ta mig intill dig
hålla mig i dina armar
Dra dina fingrar
varsamt genom mitt hår
Vet jag att jag orkar

Om du kan ta mig intill dig
hålla min hand i din
Kyssa mina läppar
känna min ömhet
Vet du att jag älskar dig




Fri vers av Tiger85
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85