Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet långt borta

Vem är du egentligen
vad gör du här
Lever du enbart
på andras misär

Vem visade dig vägen
vem ledde dig hit
Sårar du oavsikligt
eller sker det med flit

Hur kan du ljuga
hur kan du säga så
Om du säger sanningen
tror du inte någon lyssnar då

Varför för du bakom ljuset
varför döljer du ditt jag
Allt du gör nu
slår tillbaka en  dag

Så vänd på klacken
vandra hem
Kom inte åter förrän
du vet vem

Du är




Fri vers av Tiger85
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85