Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonsin dig själv

Sa du någonsin
det du verkligen ville
eller svalde du orden
i sista sekund
av gammal vana

Gav du någonsin
allt du hade
eller behöll du det
i egen ägo
av girighet

Fann du någonsin
din mening med livet
eller irrar du omkring
i en värld full
av svek och brutna löften

Kom du någonsin
fram till någonting
eller driver du runt
i ovisshetens tecken
av förlorad tid

Följde du någonsin
dina drömmar
eller gav du upp
i stridens hetta
av svett och tårar

Var du någonsin
dig själv
eller gömde du dig
i andras handlingar
av rädsla för livet




Fri vers av Tiger85
Läst 759 gånger
Publicerad 2007-03-01 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85