Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på friheten

En naken gestalt
med silverstänk i hår
Väntar på perrongen
där pendeltågen går

Väntar på tåget
som rusar fram
Tar honom med
till en plats utan skam

Där han kan leva
som den han är
Inte så som
andra honom lär
 
Kärlek, värme och hopp
har flytt hit
Och väntar den
som lyckas ta sig dit

En naken gestalt
med silverstänk i hår
Väntar på perrongen
där pendeltågen går

Väntar på friheten




Fri vers av Tiger85
Läst 569 gånger
Publicerad 2007-12-08 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85