Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kom ut i världen

När du kom ut i världen
och tog dina första steg
på stappliga ben
Vad kände du då

Kände du vinden i håret
bruset från havet
doften av äpplen
Eller inget alls

Tänkte du någon gång
att världen inte var ämnad för dig
att livet var ett nederlag
Eller bara ingenting

Trodde du alltid
på alla lögner som sagts
en förvriden sanning
Såg du inte igenom dem

Var du alltid på topp
även under livets lågtryck
när ångesten härjade
Eller ljög du bara

Försökte du någonsin
göra saken bättre
förändra din situation
Men svara då

När du kom ut i världen
och tog dina första steg
på stappliga ben
Vad kände du då




Fri vers av Tiger85
Läst 792 gånger
Publicerad 2006-12-14 15:33



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Den här ger mycket att fundera över, människan är komplex...
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85