Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nej är alltid ett nej 2





...tänk om verkligheten vore så enkel
som att säga ett enkelt nej,
på vad som först inletts och sedan
gick snett för en på vägen,

jag tycker att ett nej
skall accepteras och respekteras
oavsett om det är en tjejsare
eller en kille som uttalar det,
men så ser verkligheten inte ut,

den som får höra ett nej
någonstans på vägen
brukar inte kunnat ta det med fattning...

snarare är det så
att den personen tappar fattning
så blir det plötsligt en hård stämning
väldigt kallt, opersonligt, otrevlig

istället för att bara skiljas åt som vänner
skall besvikelsen strömma ut
i form av elakheter, vidrigheter
ta sig form av skräckens ansikten...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-05-26 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP