Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerades att skriva den här lilla saken... en som gillar att spränga gränser...


Det perfekta förhållandet






...jo, det är som det där gamla rådet
om att det bästa sättet
att ta död på kärleken
är att gå och gifta sig...

det gäller ofta om att flytta ihop också,
bäst vore nog att vara särbo...
redan innan,

så slipper man
en upprivande skillsmässa
då prylarna skall delas också,
inte bara hjärtat mitt itu...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-05-26 13:02



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
lika bra att hålla distansen..så slipper man alla bekymmer..tänkvärt & bra skrivet
2007-05-26

  Gunwale VIP
allra bäst kanske att aldrig besvara en blick?
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP