Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek gick över till hat


Jag hatar dig!!

Du var en vän, trodde jag.
Du var ärlig. trodde jag.
Du var en människa som jag kunde respektera för att du var så snäll, ärlig och omtänksam, trodde jag.
Dagen kom då allt förändrades.
Vi blev kära, trodde jag.
Vi blev ett par, trodde jag.
Vi hade en framtid,trodde jag.
Ditt sanna jag kom fram.
Du var självisk,såg jag.
Du var feg, såg jag.
Du hade inget att säga, såg jag.
Du ljög, såg jag.
Du respekterade ingen annan än dig själv, såg jag.
Jag såg och jag gick, men du gav mig ett krossat hjärta och en förfrusen blick.




Fri vers av Jiji80
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-26 13:29



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
underbart starkt..
Rekomenderar dig att lyssna på en låt med suzzies orkester: Mellan kärlek & hat
2007-06-21

  kata
Med rimmet på slutet får den här texten toppbetyg.
Sluta aldrig skriva.
2007-06-17

    legolas
Du skriver jätteläckert ! Verkligen, denna text åkte jag in i !
2007-05-27

    Mr.painter
Så förfruset hat o så bra skrivet
Japp 8 apelsiner den får
2007-05-26

  KLANG
känner så väl igen... styrka:)
2007-05-26

  Linda Odelmar
urch så trist händelse, men bra skrivet
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jiji80
Jiji80