Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så skönt i magen


Snacka om att fånga dagen

Igår var du så
vacker
så att alla flickvänner
som jag inte haft
darrade av dåligt självförtroende

Igår var du
så vacker
älskling

mina händer darrade till just innan
din hud blev berörd

Igår var du så vacker älskling
så att tiden stannade

och nu
är vi förevigt
i
idag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-05-26 19:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket mycket vacker poesi!!!
2007-05-27

  Jojo
vackert
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan