Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... bara aldrig mer...


blå avtryck

Dina fingrar grävde sig in i mitt skinn,

gjorde blå avtryck, i huden.

Dina ögon skrek av mörka ord;

Jag vill strypa dig!

Du gjorde det tre gånger.

Sedan gick du.

Du

Ut, bort från mitt liv.

Ångrade inget.




Fri vers av sachie
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-05-26 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie