Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


det här är inte om dig, det är om ikväll

månljus som filtreras genom grenverk
sedan molntäcke
men jag står kvar

och världen rör sig omkring mig
men jag står kvar

jag tar det jag får
det släcker ingen törst
det eggar mig
men likförbannat
jag tar det jag får

känslorna kluvna och oregelbundna
kandidaterna för få
målet suddigt
kärleken är nog bäst i mina tankar, ändå




Fri vers av BaraOrd
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-27 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd