Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var liten skrek... (sommarhaiku)





...ungar på gården

till varandra -Kom inte

hit, det luktar skit




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-27 15:29



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja detta känner man igen!..av kompis trycket man retades och mobbade, bara man hade nån tillhörighets känsla..känner igen just dom, dina ord som ungarna skrek..bra att bli påmind
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP