Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingrar på skogens drottning

 

 

i din närvaro

öppnas mina armar

jag förtrollas

befruktas av färger

fuktas omsluts

av värme

du

kryddas av morgonsol

 

för ett finger

i tankerusning

över din kropp

 

förgylld av solljus

pärlas tankarna

på din rygg

gnistrar

växer

varje höjd en nyans

 

 

fingrar

 

målar dig

 

i färger

 

tankar

 

 

 

ingen skådat

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-27 18:53



Bookmark and Share


  devilsangel
Härliga rader med vackra liknelser...
2007-05-29

    sunnanvind
Fantastisk!!! En dikt som berör o talar om det jag älskar...skogen!
2007-05-27

  Nyfiken drömmare
Härligt sensuell känsla i den här texten... Skogens drottning måtte locka fram mycket lust.
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt