Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt troll gillar kaffe...

 

 

mitt troll

reagerar säkert

 

när jag för

ett finger

över näsan

smeker läppar

kysser hakan

smeker halsen

 

för fingret vidare

 

 

kysser foten

 

---

 

- godmorgon älskade

 

- kaffe...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-05-27 19:39



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Så kan man också hälsa en morgon.
2007-08-01

  Horatius
Måste ha varit en god morgon... :)
2007-05-29

  KLANG
mer kaffe åt folket:) nice
2007-05-27

  Sanningsägaren VIP
Kaffe är alltid en möjlig öppning, mjölk el. grädde?
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt