Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakar på dig till frukost...

 

 

Ja

jag ska äta frukost

 

en kaffe kanelbulle

sekunder från pendeltåget

hastar vidare

 

metro city

fyller tillvaron

allt rinner lätt

mellan läppar

och

jag fyller tanken

 

---

 

ja

vi äter frukost

 

kaffe runt din mun

 

struntar i pendeltåget

 

reser i dig

njuter av dofter

nya sidor

 

läpparna smakar

 

 

på...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-27 22:56



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
vackert. hellre äta tillsammans än ensam.
2007-07-24

  Attimi
Reser i dig

Ljuvlig ömhet i vardagskärlek

*ryser*
2007-06-01

    sunnanvind
Vackra tankar i en dagdröm...
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt