Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaset är tomt

\"Jag hostar under röken.
Tar upp handen mot min mun och försöker få luft.
Tårarna rinner och jag kan inte se.
Låt mig få andas, jag drunknar i rök.\"

\"Jag ser inget ljus.
Jag ser inget hopp.
Tunnel lyser sig starkare för vart andetag jag drar in.
Snart är allt slut jag känner det genom det rosslande, sprakande ljudet runt omkring mig.\"

\"Snart är jag ute, fri från allt som gör ont.
Du har redan gått din väg, du sträcker ut din vidbrända hand.\"

\"Den läcker fort och den visar mig ut.
Snälla få inte detta att ta slut.\"




Fri vers av Kazoo
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-05-29 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kazoo
Kazoo