Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När som skynket faller från ögonlocken




Och jag som gått på det här
med jämlikhet
att det är när vi
är tvä självständiga själar
som vi kan mötas och harmoniera

men här avslöjar du ju
könsrollernas spel
som ett slags måste för
kärlekens skull

dina karakteristiska ord
får tre mejslar
samt en akademisk evighet
att karva ut sanningen ur stenen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-05-29 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP