Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker och känslor

Känslor som vandrar
in i mörkret
De som ej borde gå
kommer inte tillbaka
Outtalade som de ej borde vara
Känslan av att känna
kommer snart att försvinna




Fri vers av DagDröm
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-05-29 20:46



Bookmark and Share


    Drugge
Gillar ditt sätt att skriva här. Den får mig att tänka till och jag tycker om den typen av texter. Oförutsägbart och Vackert!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

DagDröm
DagDröm