Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vuxensaga

750 gram kokain i magen
det kostar på att trotsa lagen

dock så blev han gripen
och ut
genom skiten

ska skiten
komma ut

sen är
sagan
slut




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-05-29 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan