Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 279 Som en levande själ




Mig kommer du inte
att kunna titta på
i efterhand
i levande bilder, vill säga

som en gammal svartvit
matinéfilm
på någon vit duk¨
eller via tv

som avliden
kommer jag inte igen
vare sig som spöke
eller rörliga bilder

blott i en textad möjlighet
genom den poesi jag skrivit
genom min osålda själ




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-05-29 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP