Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudlöst?





...gud finns för den som tror...

det konstiga är bara att de
som säger sig tro,
egentligen menar att de vet,

men det vågar de inte uttala
i verkligheten,
kanske vore det förmätet att tro,
den som säger sig tro...
verkligen vet...

det är människorna som inte vet
hur att handskas med kärleken,
de kallar
kärleken för gud och gud för kärleken

i dess namn mördas och lemlästas
sedan icke troende...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-05-29 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP