Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÓaforismÒ



det är inte något speciellt

med något ting

utan med alla ting




Fri vers av Anders P H
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 00:09



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Så sant! Det är inte en ny resa vi behöver i första hand, utan ett par nya ögon.
2007-07-11

    Skymningens Miia
Och det är så normalt men ändå så onormalt

Jättefint och med en liten gåta bakom som man ser när man läser en gång till
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H