Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens stjärnformade epicentrum - en dröm



Vi är många som har samlats.

Med orden: ” Jagets befrielse”
hämtar vi våra fiskeredskap
och ger oss ut över havet.

Sänker våra linor och krokar
i djupen under oss,

i drömmens stjärnformade epicentrum.




Fri vers av Anders P H
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-30 07:47



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
Det är friheten, att bara sitta stilla och leva i nuet utan en endaste tanke på framtiden eller forna tider ...

Snyggt och mycket bildligt målande dikt!
2007-06-25

    ej medlem längre
Vackert! Väldigt fint skrivet.
2007-06-03

  Mangal VIP
Spännade bild!
2007-06-01

  Ulf Popeno
Ja, tänk om vår spegelbild nappar.
2007-05-30

    Lena Nilsson
vacker bild!
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H