Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska byta skola jag kommer sakna en av mina bästa vänner!♡


Till min vän Hinata♡

Jag vet att du inte vill byta, men det vill jag.

Jag gillar inte lärarna, men klassen e OK.

Jag hoppas att du fortfarande har det bra i skolan och nästa termin,

du har ju fler kompisar än bara mig, Eli, och Conne c( : ♡!

Vi kan ju fortfarande umgås på fritiden, och JAG vill i allla fall inte sluta med

tjejkvällarna. Vi träffas på fotbollen, och det bästa av allt.... vi.. kan.. SHOPPA♡

Även om vi byter skola kommer vi inte sluta att vara dina vänner, för att vi

älskar just DIG♡ Hoppas att du förstår♡



♡Vi älskar Hinata♡




Övriga genrer av Marre4
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-05-30 18:51



Bookmark and Share


  Hinata
Tack Malle! Love you to! (L) (K)
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Marre4