Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvarad eller obesvarad kärlek... Eller söthet♡

Jag tycker om Dig
Ditt bruna hår,
Dina ljusbruna ögon,
Ditt lite galna och knasiga sätt,
När Du skrattar med klassen som skrattar åt dig
Så som de gör när du skojar
Men ser du mig ens...
Det undrar Jag.
Eller ja det klart att du ser Mig,
Du tittar faktiskt ganska mycket på Mig
Och pratar lite med Mig också...
Men det Jag undrar,
Älskar Jag Dig
Eller tycker Jag bara att Du är söt?
För söt,
Det är du verkligen...
Ganska snygg också.
Så när Jag ställer Mig själv den frågan:
´´Älskar Jag Dig?´´,
Kommer det alltid en följdfråga...
Älskar Du Mig?♡




Övriga genrer av Marre4
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 18:58



Bookmark and Share


  Hinata
Söt dikt!
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Marre4