Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaman♡

Du såg på mig
Jag såg på dig
Du tittade bort
Blicken var kort
Jag var aldeles till mig
Ja ledsen och nästan lite sur på dig
Men nu har jag en annan
Och han heter Jaman
Han har mörkt lockigt hår och är så söt
Men så kom dagen när han fick en stöt
Den gick genom hela hans kropp
Och då försvann allt hopp
Det var så jag förlorade min andra kärlek
Men jag ger inte upp för kärlek är så härlig♡♡♡♡




Fri vers av Marre4
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-05-30 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marre4