Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usch.... vill inte kan inte orkar inte


aldrig mer..... bli kär

jag orkar inte mer.
vill aldrig mer känna.
aldrig mer bli kär.
du blir kär
du sviker
du blir sviken.
Jag orkar inte mer.




Fri vers av sachie
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-05-30 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie