Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag önskar

Jag önskar
Jag önskar att vi aldrig setts.
Att jag aldrig hört din röst,
sett din blinkning.

Jag önskar
Jag önskar att tåren slutar trilla.
Att hjärtat slutar göra ont,
att du aldrig var där.

Jag önskar
Jag önskar att jag aldrig skulle känna så här.
Men nu finns du överallt,
överallt och ingenstans.

Jag önskar
Jag önskar att jag var stark.
Att jag hade kraft,
men jag orkar inte mer.




Fri vers av sachie
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 00:42



Bookmark and Share


  issac.a.m
kärlek, värme och saknad
eller olycklig kärlek, ångest ,
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie