Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdigtolkad anrättning

 

 

kloka ord

men hur hjärna vill

vill inte jag

ur minnet till rätt

laggt att minnas

kokta klokheter

lust

till rätt

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 21:11



Bookmark and Share


  nettizen
Men måste man vara klok då?
Kanske kan funka att stänga av hjärnans spärrar och bara låta oklokheterna flöda? :)
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt